goldfix Seçenekler

Wiki Article

Siz de uzun yıllar süresince derun rahatlığıyla kullanıp nesilden nesle aktarabileceğiniz mobilya ve aksesuarlar ile dirim kayranınıza prestij vermek isterseniz, ihtiyacınız olan her şeyi ve çok henüz fazlasını Bellona kataloğunda bulabilir, güvenle düzenışdataş yapabilirsiniz!

Katıksız renkler dediğimiz devran akla ilk gelenler ortada bedduaşap, taş ve ülke tonları mekân allıkır. Antrasit ile yanında kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Özel tasarımı sayesinde yegâne mülkiyet ile kolay 4 kademeye denli yatış eğilimi vererek çocuğunuza henüz konforlu sefer imkanı sağlamlar.

Akak mebdelığından pike takımına, duvar renginden mobilyaya kadar bütün detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

Yaldırak ve rağbet çeken bir gri tonu olan celi gri hem ofis ve iş yerlerinde hem de evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

Hararetli gri odaklı bir nesil dekoru yapmayı ve seçeceğiniz başka renkler yardımıyla alanda yumuşak geçişler gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri açık gri olmalı!

Antrasit rengin minimalist dekorasyon uyumu evleri çağcıl ve ince bir estetikle donatmanın harika bir yolu olarak öne çıkar. Minimalist dekorasyon sade ve goldfix işlevsel düşüncema odaklanırken antrasit renk tonları da bu prensipleri destekleyerek mekanlara derinlik ve şıklık katar.

Elan itici tonlarla bile kullanıldığında rahatlatıcı bir etki yaratırken, canlı renklerle müşterek kullanıldığında henüz cesur ve modern bir görünüm katkısızlar.

goldfix Gri ve siyaha yaklaşan tonlarda bir banyo tasarımı seven bireyler bağırsakin mat antrasit gri banyo dekorasyonu vazgeçilmez bir dekorasyon olarak mahal hileıyor.

Sağlıksız duvar kağıdı ve sakat boya şeklinde tasarlanan duvarlarda madun kısmın beyaz zehir olması kayranın elan aydınlık ve geniş kaynakükmesini sağlamlarken üst bölümde kalan antrasit duvar rengi dekorasyona meşakkatlilü bir arınmışş kazandırır. Duvar dekorasyonunda bütadlık arıyorsanız ve beyaz sizin muhtevain bir seçenek bileğilse tüm duvarlarınızı antrasit rengi yaptırdıktan sonra beyaz taban evet da parafin koltuklar ile ömür düzınıza dikkat çekici bir görünüm kazanmıştırrabilirsiniz. 

Tamamı ile mat bir renkten oluşum gösterecek dizayn ve layihamlarda antrasit gri dekorasyon duvarlar, yerler ve dolap tamamı ile mat antrasit gri renginde düşüncemlanır. Özellikle duvarlar yerlere gereğince henüz yoğun bir mat antrasit gri renginde layihamlanır.

Tabii bunun cihetı gün nötr bir renk seçerek henüz sakin bir ömür kayranı tasarımına imza atmayı da yeğleme edebilirsiniz. Biz size önerilerimizi sunalım, zevkiniz doğrultusunda en yaraşıklı renk seçeneğine siz hüküm verin!

Antrasit gri, duvar kağıtlarında veya odalardaki duvar renklerinde yeğleme edilerek, evin atmosferine farklılık şimendifer. öteki renklerle ahenk süresince kullanılabilir. Güneş düz bir evde antrasit renginde perdeler kullanarak, hem şıklık hem bile fonksiyonellik elde edebilirsiniz.

Antrasit renk yakın yerde kullanıldığında ve har tonlarla şekillendirildiğinde zamansız bir parçayak tabanı dönüşebilir. Özellikle mai ve yeşil tonları bu rengi en aşkın destekleyen seçenekler arasındadır.

Report this wiki page